Nieuws

 • Artistiek team Passiespelen 2020

  04-11-2018

  Op vrijdagavond 2 november heeft regisseur Cees Rullens het artistiek team gepresenteerd, dat hem gaat bijstaan bij de voorbereiding van de Passiespelen in 2020. De titel van de voorstelling is ‘Hem achterna’. Het decor wordt ontworpen door Diana van de Vossenberg, de kostuums door Sanne Reichert, voor muziek tekent de Venlose componist-arrangeur Wim Naus en grime en haarwerk zijn - evenals in 2010 en 2015 - in handen van Pilo Pilkes. Aan de hand van ‘moodboards’ – decor en kostuums – presenteerden de ‘nieuwkomers’ zichzelf en hun partners (Cor van Leipsig, decor / Mieke Arts, kostuums) en lichtten ze al een tipje op van de sluier over het artistieke proces en de inspiratiebronnen waaruit ze gaan putten voor hun creaties.

  _MG_7261_3.jpg

  V.l.n.r.: Huub Heldens (kostuumatelier), Ben Benders (koordirectie), José Vercoulen (grime), Diana van de Vossenberg (decorontwerp), Paula Nelissen (regie-assistent), Cees Rullens (regie), Cor van Leipsig (decor), Sanne Reichert (kostuumontwerp), Mieke Arts (kostuumontwerp), Sterre van Heck (stagiaire), Wim Naus (muziek/composities). (niet op de foto: Pilo Pilkes, haar- en grimeontwerp).


 • Oud-voorzitter Wim Beurskens wordt 'erevoorzitter'

  02-11-2018

  De scheidend voorzitter, de heer Wim Beurskens, ontving op vrijdag 2 november jl. de oorkonde van ‘erevoorzitter’ uit handen van voorzitter Jos Teeuwen. Ineke Giesen, voorzitter van de Vereniging Medewerkers Passiespelen, bracht hem hulde mede namens de medewerkers, en bood een cadeau aan.

  _MG_7200_.jpg

 • Aftrap repetities en uitreiking tekst

  In een ontspannen sfeer en onder ruime belangstelling hebben de auteurs van Passiespelen Tegelen 2020 - Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen - als aftrap voor de repetitieperiode op vrijdagavond 26 oktober het eerste tekstboek aangeboden aan de ‘jongste’ acteur: Rachel van Vlodrop (14 jaar, in de rol van Noa). Daarna ontving iedereen uit handen van Cees Rullens en Paula Nelissen zijn of haar tekstboek en kon begonnen worden met de ‘eerste lezing’ van de tekst. Voorzitter Teeuwen heeft allen succes gewenst op weg naar een prachtige voorstelling.

  _MG_6832_b.jpg